Fekete-arany kerek asztalláb talapzat ARP609

24.277 Ft nettó

Cikkszám: 0609-ARP Kategória:

Készleten

Termék leírás

Talapzat jellemzői:
• Fekete-arany színű acél
• Alapzat: Fi450 mm
• Cső: Fi60 x 660 mm
• Lemez: 250 x 250 mm
• Teljes magasság: 720 mm

Acél vastagság: 1 mm

Teljes termékleírás

A kerek asztalalap elegáns fekete-arany kombinációja különleges elemet képvisel, amely kifinomultságot és modernséget kölcsönöz bármely belső térnek. A fekete alap univerzális és könnyen illeszkedik különböző berendezésekhez, míg az arany akcentusok luxus megjelenést adnak a bútornak. A kerek forma harmóniát és finomságot kölcsönöz a bútornak, tökéletesen illeszkedve a különböző stílusokhoz, a modern és a klasszikus belső terekig.

Az alapzat kiváló minőségű, porszórt acélból készült, ami rendkívüli tartósságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. Az arany bevonatok speciális réteggel vannak ellátva, amely nemcsak eleganciát ad, hanem növeli a karc- és kopásállóságot is.

Az alapzatot a maximális funkcionalitás érdekében tervezték:

Stabilitás: Csúszásgátló lábak biztosítják, hogy az asztal a helyén maradjon, még csúszós felületeken is. Könnyű összeszerelés: Az intuitív útmutató és a szerelőkészlet gyors és problémamentes összeszerelést tesz lehetővé, különleges szerszámok használata nélkül. Univerzalitás: Az alapzat kompatibilis különböző típusú asztallapokkal – üveg, fa vagy fém –, így sokoldalú megoldást kínál sokféle asztalhoz. Rendeltetés Az asztal alapzat ideális választás mind otthoni, mind kereskedelmi használatra:

Otthoni Belsőterek: Tökéletesen megállja a helyét a nappaliban, étkezőben, konyhában és irodában, eleganciát és stílust adva a belső térnek. Kereskedelmi Belsőterek: Kiváló választás éttermek, kávézók, irodák és egyéb nyilvános helyek számára, ahol a design és a tartósság egyaránt fontos. A fekete-arany kerek asztalláb talapzat stílus, funkcionalitás és tartósság tökéletes kombinációja. Ideális választás mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra, eleganciájával, tartósságával és könnyű karbantarthatóságával tűnik ki. Tökéletes választás azok számára, akik stílust, minőséget és sokoldalúságot értékelnek a belsőépítészetben.

4o