1–12 termék, összesen 64 db

Előadás:

Bankett székek – csak a bankettbutorok.hu weboldalon

A bankett székek a legnépszerűbb székek banketttermek, konferenciatermek és vendéglátóipari létesítmények számára. Időtlen kialakításuk miatt rendkívül népszerűek. Bankett székeink mindegyike megerősített hegesztési varratokkal és vastag szivaccsal rendelkezik, ami a székeket tartóssá és kényelmessé teszi. Az esküvői székek viszont gyönyörű, dekoratív háttámlákkal és lábakkal rendelkeznek – a legkülönlegesebb alkalmakra készített és tervezett termék.

Egyike vagyunk azon keveseknek, akik a legtöbb kész modellt és számos színváltozatot kínálnak.

A bankett székek az ünnepélyes fogadások és partik széles skálájára készült székek: esküvők, keresztelők, bankettek és egyéb különleges események, de konferenciák vagy nagy üzleti tréningek számára is.

Mivel egymásra helyezhetők és könnyen szállíthatók a helyiségek között, ideálisak többfunkciós terekbe, például előadótermekbe és konferenciatermekbe. Kényelmes habszivacs üléseik még hosszú órákon át tartó ülés közben is teljes kényelmet biztosítanak. Elegáns, tökéletesen kidolgozott részleteikkel remekül mutatnak az asztaloknál, valamint a konferencia- vagy sorok között is.

Esküvői székek – a szék elit

Az esküvői székek az igazi székelit. Elegánsak, stílusosak és reprezentatívak, az ízléssel berendezett bankett-, bál- és esküvői termek, éttermek és szállodai enteriőrök nélkülözhetetlen elemei.

A különleges pillanatok – esküvők, keresztelők, születésnapok vagy évfordulók – megünneplésekor nélkülözhetetlenek, mert hangsúlyozzák az események ünnepélyes jellegét. Lakóépületekbe is tökéletesen illeszkednek. Büszkén állva a nappaliban és az étkezőben, gyönyörű, szemet gyönyörködtető elemei a belső térnek.

Székek a menyasszony és a vőlegény számára

Mindenki életében különösen fontos és ünnepélyes pillanat az esküvő napja. Ez egy teljesen ünnepélyes és különleges időszak, amikor természetesen azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen. Egy ilyen nap fontos elemei a különlegesen díszített székek, amelyeken a menyasszony és a vőlegény ülnek az esküvői szertartás alatt. Különösen gyakran választanak a menyasszonyok és a vőlegények erre a célra esküvői vagy bankett székeket a kollekciónkból. A borítókkal, masnikkal vagy egyszerűen csak virágokkal díszített székek tökéletesen illeszkednek a nap ünnepélyes és emelkedett hangulatához.

Elegáns partik csak elegáns székekkel

A kifinomult kifinomultságú, elegáns bankett szék bármely helyiséget vagy rendezvényt a következő szintre emel. A bankettbutorok.hu weboldalon elérhető modellek széles választékának köszönhetően sikeresen megtalálhatja azokat, amelyek tökéletesen illeszkednek mind a hivatalos, mind az alkalmi környezetbe, az esküvői ceremóniáktól kezdve a vállalati megbeszéléseken át a díjátadókig. Az Ön igényeitől és az esemény sajátosságaitól függően nyúlhat sima vagy mintás kárpitozású, kárpitozott vagy minimalista, teljesen acélból, fehér, arany, fekete vagy szürke színű, vastag vagy vékony vázzal rendelkező bankett székekhez.

Kényelem, tartósság, tárolási kényelem

A bankettbutorok.hu weboldalon kapható bankett székek mindegyike nagyfokú tartóssággal és kényelemmel rendelkezik. Az acélból vagy alumíniumból készült erős, vastag, tartós vázak maximális stabilitást és sérülésállóságot biztosítanak. A deformálódást megakadályozó vastag poliuretán szivaccsal ellátott ülések garantálják a kényelmet és a sokéves használatot. A formák és kárpitszínek széles választékának köszönhetően sikeresen találhat olyan bankett székeket, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön preferenciáihoz és a belső tér színvilágához, amelyben működni fognak.

Az esztétikusan kivitelezett esküvői és bankett székek nem igényelnek huzatot. A könnyű egymásra helyezhetőségnek köszönhetően (a székek egymásra helyezhetőek a tárolás érdekében), a székeket kényelmesen tárolhatja még kis helyen is, és kényelmesen szállíthatja őket.

Bankett és esküvői székek a bankettbutorok.hu webáruházban

A bankettbutorok.hu webáruház kínálatában bankett-, esküvői és fogadószékek találhatók porszórt acélból vagy különleges, tartós és esztétikus műanyagból. Számos modellünk többféle színben és kivitelben kárpitozott.

Ezek között megtalálhatóak többek között:

  • Amerikai Chiavari esküvői székek – elegáns, elegáns és nagyon divatos lesz tökéletes a legkitűnőbb eseményekhez;
  • A Verona bankett székek nagyszerű választás a klasszikus megoldások kedvelői számára. A kárpitozott háttámla és a kényelmes, mintás kárpittal borított habszivacs ülés a stabil szerkezettel és a legtartósabb porszórt acéllal kombinálva teljes használati kényelmet és nagy tartósságot biztosít – akár 160 kg-ig is;
  • A Rome bankett székek időtlen esztétikájukkal tűnnek ki. Ez a tulajdonságuk biztosítja, hogy az idő múlása és a szezonról szezonra változó trendek ellenére is divatosan elegánsak maradnak.

Bankett szék kiegészítők

A bankettbutorok.hu oldalon nemcsak elegáns esküvői és bankett székeket vásárolhat, hanem a rendezvények megszervezéséhez szükséges kiegészítőket is: bankett székhuzatokat, dekorációkat, asztalterítőket és terítőket, vagy olyan apró kiegészítőket, mint a kapcsok, bankett szalvéták, szalvétagyűrűk vagy bankett székekhez való csatlakozók, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen össze lehet kötni a bankett székeket sorba.

Kedvezmények nagybevásárlóknak

Nagy- és kiskereskedelmi értékesítés. Bankett székeket szállítunk magánszemélyeknek, nagykereskedőknek, szállodatulajdonosoknak, konferencia-, bankett- és esküvői termeknek. Nagyobb megrendelések esetén vonzó árfeltételeket és speciális dedikált szállítást kínálunk. Lépjen kapcsolatba velünk, és érdeklődjön különleges ajánlatunkról – nagyobb megrendelések esetén kedvezményt vagy például ingyenes székkocsit kínálunk.

Bankett székek gyors szállítása

Bankett székeink többsége raktáron van, és a megrendeléstől számított egy munkanapon belül kiszállításra kész. Ha a bankettbutorok.hu oldalon vásárol, garantáltan gyors (és biztonságos) kiszállításban részesül. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ellenőrizze a szállítási feltételeket.

Többéves garancia a bankett székekre

A bankettbutorok.hu kínálatában minden bankett székre garanciát vállalunk. A garanciavállalás a modelltől függően 2 vagy 3 év.

Kellemes esztétika, elegáns design és tökéletes kényelem – a bankettbutorok.hu weboldalon elérhető bankett székek harmonikusan ötvözik az ideális ülőhely minden jellemzőjét, tökéletesen egyensúlyozva a forma és a funkcionalitás között. A tartósságukról, használati kényelmükről és kifinomult formatervezésükről ismert székek pontosan megfelelnek a legigényesebb felhasználók igényeinek. Évek óta ismert és kedvelt termékek, amelyek Lengyelország-szerte gazdagítják a báltermek és esküvői termek, konferenciaközpontok, szállodák, valamint a magán konyhák és étkezők tereit.