1–12 termék, összesen 13 db

Előadás:

Összecsukható székek a bankettbutorok.hu oldalon

A praktikus, stabil és könnyen tárolható összecsukható székek ideálisak minden olyan helyen, ahol gyorsan több ülőhelyet kell kialakítani, és ahol egy megbeszélés után egy kis helyiségben kell tárolni őket. Rendezvényterek, konferenciatermek vagy szabadtéri rendezvények nélkülözhetetlen kellékei. Otthon és a hátsó kertben is nagyon hasznosak.

Mind a műanyag, mind a fa összecsukható székek nagy kényelmet biztosítanak az ülés speciális kontúrjának és/vagy az extra szivacsnak köszönhetően, ökológiai bőrrel kárpitozva. Egyszerű kialakításuknak köszönhetően egyetlen mozdulattal összecsukhatók, így rövid idő alatt több ülés is felállítható és összecsukható. Emellett könnyen tisztíthatók, és a speciális lábak nem karcolják a padlót, használat közben pedig stabilizálják a széket.

Összecsukható esküvői székek – tökéletes egy modern stílusú esküvőhöz

A bankettbutorok.hu üzletben gyönyörű fehér esküvői székeket is találsz, amelyek tökéletesek egy modern, kerti, szabadtéri esküvőhöz!

Összecsukható esküvői székek előkészítve a kerti szertartáshoz

Ezek a fából készült összecsukható székek kényelmes üléssel rendelkeznek. Hófehér színösszeállításukkal és egyszerű kialakításukkal, enyhén lekerekített háttámlájukkal szépen mutatnak. Könnyedén diszkréten díszíthetők ráadásul. Hangsúlyozni fogják az esküvő, az eljegyzés vagy más ünnepélyes jellegű események státuszát.

Összecsukható székek tárgyalótermekbe

Nyílt workshopot vagy konferenciát szervez sok ember számára a vállalatában, és nincs elég hely a sok ülőhely tárolására? Válassza az irodai stílusú összecsukható székeket, amelyek összehajtogatva csak néhány centiméter vastagok, így kis helyen több széket is tárolhat.

Pillanatok alatt összecsukhatók, praktikusak és könnyűek, így egy szék felállítása másodpercekbe telik. Segítségükkel bármilyen díszletet (színházi, meghitt, patkós) nagyon rövid idő alatt létrehozhat, és ugyanilyen gyorsan átrendezheti, ha szükséges.

Összecsukható székeink könnyű szerkezetük és kompakt méreteik ellenére kényelmet nyújtanak a padlón stabilizáló csúszásmentes párnáknak és az optimális kontúrozásnak köszönhetően (opcionálisan további szivaccsal párnázva), ami még több órán át tartó üléskényelmet biztosít.

Kényelmes székek nagy rendezvényekhez

A kényelmes és tartós összecsukható székek a legnagyobb, több száz embert tömörítő rendezvények elengedhetetlen részét képezik. Híres előadások, koncertek, előadások – itt minden ülőhely aranyat ér, és a tervezett vendégek száma hirtelen megduzzadhat, ha az utolsó pillanatban csatlakoznak. Az ilyen típusú rendezvényekre célszerű jól felkészülni, és előre megszervezni a megfelelő mennyiségű ülőhelyet. Az összecsukható székek itt jól működnek, mivel rengeteg kényelmes ülőhelyet kínálnak, amelyeket rövid idő alatt lehet létrehozni.

A rendezvény végeztével ugyanilyen gyorsan összecsukhatóak, és a rendezvénytér más, nagy szabad helyet igénylő eseményekre (pl. tánctanfolyam, diszkó vagy más típusú előadás) is felhasználható.

Összecsukható vendéglátóipari székek – ideális szabadtéri rendezvényekhez

Az eső néha szeret minket meglepni, még a legjobb szabadtéri rendezvényen is. Székeinket azonban semmilyen időjárási körülmény nem ijeszti meg!

A bankettbutorok.hu-nál összecsukható étkezési székeket kínálunk, amelyeket kerti partikra terveztünk. Stabil konstrukcióval rendelkeznek, amelyet fémkeret biztosít, kényelmes hordozófogantyúval rendelkeznek, és akkor is rendben lesznek, ha néha vizesek lesznek. Az összecsukható catering székek nagyon könnyen tárolhatók még kis helyen is.

Összecsukható székek az otthoni kertbe

A gyönyörű időjárás csak úgy könyörög egy kerti partiért? Egy hétvégi vacsora, egy nyári este, egy baráti látogatás, egy rögtönzött kisparti – ha van kertje, használja ki ilyen alkalmakra, és ültesse le vendégeit kényelmes székekre!

Néhány vagy egy tucat összecsukott szék könnyen elfér egy garázsban, fészerben vagy bármilyen fedett helyiségben, és ha vendégek érkeznek, akkor is lesz elég ülőhely, még akkor is, ha váratlanul érkeznek!

További ülőhelyek a gálavacsorára

Gyakran előfordul, hogy a lakás alapterülete lehetetlenné teszi, hogy sok széket tartsanak benne állandóan. Ráadásul ezeket nem használják naponta, és feleslegesen foglalják a helyet. Néhány összecsukható szék megoldhatja a problémát!

A pincében, pincében vagy akár a szekrényben is tárolhatja őket, és ha több embert hív meg, egyszerűen csak kibontja őket, nedves ruhával letörli őket, és máris kész a kényelmes extra ülőhely!

Az összecsukható székek lábainak speciális védelme megvédi a padlót a karcolásoktól, még a nagyon elfoglalt és nyüzsgő emberek esetében is. Ez biztosítja, hogy még a nagy rendezvényeken sem sérül a fapadló, a panelek vagy a szőnyeg.

Összecsukható szék ajánlat a bankettbutorok.hu oldalon

Üzletünk kínálatában többféle összecsukható széket talál, amelyek különböző körülmények között jól működnek. Nagy rendezvényekhez és több tucat vagy több száz fős, fedett helyen zajló eseményekhez a klasszikus fekete színű irodai széket ajánljuk. Előnye a stabil konstrukció, a könnyű súly, a padló védelme a karcolásoktól és a könnyű tisztíthatóság. Emellett a vendégek számára is kényelmes ülést biztosít a háttámla és az ülés ökológiai bőrrel való kárpitozásának köszönhetően.

A szabadtéri rendezvények esetében az összecsukható vendéglátó (kerti) székek jól működnek. Ezek robusztus fémszerkezetűek, kényelmes formájú ülőkével és praktikus hordozófogantyúval rendelkeznek. A kerti vendéglátószékek könnyen tisztán tarthatók, és időnként vizesedéssel is elboldogulnak.

A fa összecsukható esküvői székek kiváló választás lesznek a fontos alkalmakra. Jó időben beltérben vagy fedett kerti szobában is jól működnek. A fehér esküvői székek sora kellemes a szemnek, és minden alkalomhoz méltóságot kölcsönöz.

Összecsukható székek tárolása

Hogyan tárolja az összehajtogatott székeket egy workshop vagy konferencia után? A tárolóhely méretétől függően lábakon, egymás mellé helyezheti őket, az első széket a falhoz támasztva, a többit pedig az előzőhöz támasztva. A csúszásmentes lábak biztosítják az egész tandem stabilitását. Kényelmes úgy sorba rendezni őket, hogy amikor egy összecsukható székhez közelít, kényelmesen megragadhat több darabot.

Ha több szék van, akkor laposra is lehet őket fektetni (vastagságuk összehajtogatva csak néhány centiméter). Ez a megoldás kisebb raktárakban is megfelelő, amelyek a mennyezetig megtölthetők (bár itt javasoljuk, hogy hagyjunk némi helyet a mennyezettől, figyelembe véve a dolgozók egészségét és biztonságát, valamint a székek későbbi kihordásának kényelmét). Ne feledje azonban, hogy minden egyes egymást követő széket egyenletesen helyezzen az előzőre, hogy az egész szerkezet stabil legyen.

Mi van akkor, ha több, egymástól távol eső kis tárolóhelye van? A kicsi és könnyű összecsukható székeket könnyű szállítani (vagy kocsin szállítani), így a meglévő készletet több kisebbre oszthatja, és dönthet úgy, hogy kisebb mennyiségű széket tárol több raktárhelyiségben. Ez a megoldás nagyszerűen működik, ha a székekre gyakran van szükség különböző termekben – így könnyebben, rövidebb idő alatt oda lehet juttatni őket.

Kis mennyiségű összecsukható szék, amely a nagyobb házibulik vendégeinek további ülőhelyként szolgál, kényelmesen tárolható a pincében, a garázsban vagy a raktárban. Összehajtogatva és a falnak támasztva kis helyet foglalnak el.