1–12 termék, összesen 22 db

Előadás:

Üzletünk internetes kínálatában minden ügyfelünk megtalálhatja az igényeinek megfelelő modern, professzionális catering asztalt. Tartós és ellenálló anyagból tervezett asztalokat kínálunk, melyek beltéri és kültéri használatra is alkalmasak. A szétnyitható asztalok egyszerre masszívak és könnyen kezelhetőek, gyorsan felállíthatók bárhol. Asztalaink számos különféle méretben és formában elérhetőek.

A bankettbutorok.hu webáruházban esztétikus és funkcionális vendéglátó- és kerti asztalok széles választékát találja. Ezek között vannak olyan asztalok, amelyek tökéletesen alkalmasak különböző rendezvények szervezésére, és olyanok is, amelyek ízléses kiegészítői a házi kertnek.

Catering asztalok, hogy minden ünnepség sikeres legyen

A kerti bútorok helyes megválasztása nagy hatással van bármely rendezvény hangulatára és menetére. Tisztában vagyunk azzal, hogy az esztétika és a megjelenés legalább olyan fontos, mint a funkcionalitás. A bankettbutorok.hu webáruház oldalain a modellek széles választékát találja, különböző méretekben, színekben és kivitelben.

Az Ön preferenciáitól függően választhat kerek vagy téglalap alakú asztalt, egylábú vagy négylábú vázon. Ezenkívül az asztal méretét könnyen az Ön igényeihez és a rendelkezésre álló helyhez igazíthatja.

Ha valami kifinomultat és eredetit keres, válassza az álló koktélasztalt, amely szenzációsan alkalmas elegáns rendezvényekre és hivatalos bankettekre, vagy a koktélterem berendezésének javítására. Kínálatunkban szerepel egy beépített mosogatóval ellátott kempingasztal is, amely tökéletes egy rendezvény hátuljához, de például privát terepszemlére is.

Akár egy fontos megbeszéléshez, akár egy szabadtéri piknikhez, akár mindennapos kerti használathoz van szüksége asztalra – termékeink minden helyzetben, rendszeres és intenzív használat mellett is tökéletesen teljesítenek. Emellett esztétikus megjelenésük változatossá teszi az elrendezést bármilyen ünnepség vagy összejövetel alkalmával.

Tartósság és gondosan kiválasztott alkatrészek

A bankettbutorok.hu weboldalon elérhető összes asztal speciálisan kiválasztott anyagokból készült, a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre. A többféle vastagságban kapható, erős műanyagból készült lapoknak köszönhetően rendkívül tartósak. A porfestett fémszerkezetű vázak stabilak és rendkívül robusztusak, valamint karcállóak. Ezért minden körülmények között használhatóak.

Az egyszerű, sokoldalúan felhasználható formatervezés szintén nagy előnye a kerti és vendéglátóipari asztaloknak. Ezeknek köszönhetően sikeresen igazíthatja a modellt az adott rendezvény igényeihez, a helyiség méretéhez, valamint a dekorációhoz és az elrendezéshez. Előnyeiknek köszönhetően a catering és kerti asztalok sikeresen megfelelnek a vásárlók legigényesebb elvárásainak is.

Ha a bankettbutorok.hu oldalról választja az asztalokat, biztos lehet benne, hogy azok hosszú évekig megőrzik tulajdonságaikat.

Könnyen szállítható és tárolható

A vendéglátóasztalok egyik legfontosabb jellemzője minden bizonnyal a könnyű összecsukhatóság és tárolhatóság. Az üzletünk által kínált bankettasztalok robusztus és könnyen kezelhető összecsukható kialakítással rendelkeznek. Ennek köszönhetően a nem szükséges asztalok könnyen elrakhatók a raktárban vagy például a garázsban télire.

Egyes modellek úgynevezett bőröndbe hajthatók, ami rendkívül praktikus megoldás, ha az asztalt könnyen el akarja szállítani valahová. Az asztalok bőröndbe hajtogathatósága lehetővé teszi, hogy kézzel szállíthatóak legyenek, anélkül, hogy a helytakarékos tárolás rovására mennének.

Minden asztalunk könnyen tisztítható anyagokból készül, ezért minden alkalommal praktikus és kényelmes.

Étkezési asztali kiegészítők a bankettbutorok.hu oldalon

Webáruházunkban a különböző alkalmakra való bútorok mellett számos praktikus kiegészítőt is talál, például bankett szalvétákat, terítőket, elegáns asztalterítőket, függönyöket (szegélyeket) és speciális védőborításokat bankettasztalokhoz.

A finom kiegészítések hatékonyan kiemelik a dekorációt, és eredeti jelleget kölcsönöznek neki. Emellett asztalainkat sikeresen párosíthatja a többi szükséges bútorral, például székekkel vagy kerti padokkal.

Egyedi színegyeztetés

A bankettbutorok.hu üzlet alapkínálatában olyan univerzális színű modellek szerepelnek, mint a fehér, a grafit és a fekete. Lehetőséget kínálunk azonban egyedi, az Ön igényeihez és az Ön rendezvényének sajátosságaihoz igazított modellek elkészítésére is.

Az ilyen termékek egyedi árképzés alá tartoznak, de az átfutási idő mindössze 7-10 munkanap. Ha különleges megrendelést szeretne leadni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vonzó kedvezmények a catering asztalokra

Ügyfeleink elvárásainak megfelelve, nagy- és kiskereskedelmet folytatunk. Évek óta dolgozunk együtt egyéni ügyfelekkel, nagykereskedőkkel, helyszíntulajdonosokkal vagy nagy fesztiválok és rendezvények szervezőivel.

Nagykereskedelmi megrendelések esetén ügyfeleinknek különleges kedvezményeket és árengedményeket kínálunk, amelyeket minden egyes megrendelésre egyedileg szabunk. Javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk a lehetséges kedvezményekkel és visszatérítésekkel kapcsolatos részletes információkért.

A vendéglátóasztalok hatékony és biztonságos szállítása

Nemcsak a kínált termékek magas minőségére, hanem a megrendelések gyors és hatékony feldolgozására is nagy hangsúlyt fektetünk.

A termékeket saját raktárunkban tartjuk, így a kiszállítás a megrendeléstől számított egy munkanapon belül lehetséges. Ez alól kivételt képeznek a különleges megrendelésre készült termékek.

Nagy erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy minden csomagot megfelelően védjünk a feladás előtt, és hogy az gyorsan és biztonságosan megérkezzen a megadott címre.