Téglalap alakú vendéglátó asztal 200×90 cm fehér

35.287 Ft nettó

Cikkszám: 0150-ARP Kategória:
nem elérhető

Elfogyott

Termék leírás

A felső színe: fehér

Keret: fekete,

fémrészecskék diffúz profilja

Összecsukható asztal 10-12 fő részére

Teljes termékleírás

Univerzális oldalasztal

A 200 x 90 cm-es univerzális étkezőasztal tökéletes lesz kerti, sátoros vagy szobai bulikhoz. Kiegészítők nélkül is gond nélkül használható, mert rendkívül esztétikus a megjelenése. Ha azonban elegáns terítő vagy huzat mellett döntesz, azok remekül fognak működni, főleg az asztal esztétikusan lekerekített sarkai miatt. Az ilyen vendéglátó asztalok bármilyen gasztronómiai helyiségbe, étterembe, szállodába vagy bankett-terembe alkalmasak. Nagyon jól működnek a házi kertben és az ebédlőben is a nagyobb családi összejövetelek alkalmával. Az asztal nagy méretének köszönhetően egyszerre 10-12 fő ülhet le!

Kényelmes és praktikus vendéglátó asztal

A kiváló minőségű műanyag asztallap használatának és az erős fémváznak köszönhetően nagyméretű, stabil és strapabíró asztalt kaptunk. A kiváló minőségű felépítés és az erős műanyag felsőrész rendkívül ellenáll a különféle időjárási viszonyoknak.

Fontos: ez az étkezőasztal akár 300 kg-ot is elbír! Az asztalkeret szétszórt fémszemcséket tartalmaz, így nem kell tartanunk a karcolásoktól. A 200 x 90 cm-es étkezőasztalhoz egy nagyon kényelmes összecsukható keret is tartozik. Könnyen össze- és széthajtható. A nagy mérete ellenére az összecsukható asztal nagyon kevés helyet foglal el. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően azonban viszonylag egyszerűen kivitelezhető. Egy ilyen praktikus asztal könnyen áthelyezhető bárhová, tárolása sem okoz gondot.