Márkás bankett bútorok – székek és asztalok

Mi vagyunk az egyik legnagyobb márkás bankettbútorok forgalmazója Lengyelországban. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, amely lelkiismeretes erőfeszítéseken alapul, hogy a lehető legjobb márkát – BANKETOWO – hozzuk létre. Bútorainkat a világ egyik legjobb gyárában gyártjuk. A termelést ellenőrzés alatt tartjuk, mivel a minőség és a vásárlói elégedettség a legfontosabb számunkra.
A bankettbútorok bármely helyszín berendezésének szerves részévé válnak. Székeink és huzataink tökéletesek banketttermekbe vagy konferenciatermekbe, míg az asztalok és zsámolyok gyors összeszerelhetőségüknek köszönhetően ideálisak éttermekbe, szállodákba és kávézókba. Ezenkívül az olyan díszítések, mint a masnik és a díszítőszíjak minden különleges eseményt, például esküvőt, keresztelőt vagy áldozást feldíszítenek.
Az egyes kategóriákban megtalálja a teljes kínálatunkat, amelyből választhat.
A lengyel vállalatokkal való együttműködés mellett az európai piacokon is aktívak vagyunk:

SZÉKEK

Székeinket a világ egyik legjobb gyárában gyártják. Mielőtt elküldjük a vásárlónak, mindegyik megfelelő és részletes minőségi, valamint tartóssági vizsgálatokon megy keresztül. A cégünk által kínált termékeket nagyon erős hegesztési varratok, professzionális csomagolás, valamint a deformáció megakadályozására szolgáló vastag poliuretán szivacs jellemzi. Az akár 16 darab függőlegesen egymásra helyezhetősége szintén megkérdőjelezhetetlen előny. Tekintse meg kínálatunkat még ma, és válassza ki azokat a termékeket, amelyek a legjobban megfelelnek otthonának, vállalkozásának, irodájának, valamint bankett- vagy konferenciateremnek. Minden székre 2-3 év garanciát vállalunk.

ASZTALOK

Nem hiszem, hogy bárki el tudna képzelni egy ünnepséget vagy eseményt frissítők nélkül. Legyen szó ebédről, kávéról vagy vacsoráról, fontos, hogy ne feledkezzünk meg a belső tér megfelelő berendezéséről, hogy biztosítsuk vendégeink kényelmét és kényelmét. Ennek érdekében robusztus és esztétikus bankett- és cateringasztalokat kínálunk. Kiváló minőségű kivitelezés és vonzó design jellemzi őket. A hagyományos stílus és a praktikus használhatóság miatt ideálisak mindenféle vendéglátóhelyre vagy vendéglátóipari vállalathoz. Minden asztal különböző fémprofilokból készült, porszórt lakkozással bevont, stabil vázra épül. Minden asztal nagyon könnyen összeszerelhető.

FELÜLETEK

Ideális választás azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a funkcionalitást. A huzataink számos előnye között megemlíthetjük a speciálisan megerősített végeket, amelyek védelmet nyújtanak a kopás ellen, valamint a szilárd anyagot, amely nem igényel vasalást. Cégünk a székekhez, asztalokhoz és asztalokhoz való huzatok széles választékát kínálja. Ezek a termékek elsősorban fehér és fekete színben kaphatók. Remek megoldást jelentenek éttermi vagy szállodai rendezvényekhez, valamint szabadtéri rendezvényekhez. Természetesen méretben illeszkednek a kínálatunkban kínált székekhez.