1–12 termék, összesen 29 db

Előadás:

Dekoratív huzatok, masnik és kiegészítők székekhez és asztalokhoz

Ha hozzánk hasonlóan Ön sem tud elképzelni egy ünnepi eseményt elegáns kiegészítők nélkül, kérjük, fedezze fel kínálatunkat. Fedezze fel a székekhez, asztalokhoz és koktélasztalokhoz való huzatok és dekorációk széles választékát. Mindegyik aprólékos kidolgozással és a részletekre való odafigyeléssel rendelkezik, hogy bármilyen környezetben gyönyörűen mutasson.

Esztétika és funkcionalitás

Fedeleinknek esztétikai és használati funkciója is van. A velük borított asztalok és székek esztétikailag érintetlen benyomást keltenek, miközben védve vannak a szennyeződésektől vagy kisebb sérülésektől.

Az ideális dekorációval vendégei biztosan különlegesnek fogják érezni magukat az ünnepségek alatt.

Nem elhanyagolható az sem, hogy elegendő egységes borítással gyorsan és olcsón egységes, esztétikus benyomást kelthetünk, ha különböző színű, sőt, akár különböző modellekből álló székeket helyezünk el a teremben. Az egységes, elegáns huzatok és masnik szép, ünnepi egészet alkotnak.

Ha több különböző színű székhuzat és masni készlet áll rendelkezésre, akkor a helyiséget gyorsan “át lehet hangolni”, ha a következő esemény más esztétikát igényel. A drága és értékes székek ugyanolyanok maradnak, de fekete huzattal és arany masnival teljesen más benyomást keltenek, mint mondjuk fehér huzattal és piros masnival… Rengeteg lehetőség van, és mindegyik olcsó és nagyon funkcionális.

Ünnepi hangulat és gyönyörű dekoráció minden alkalomra

A rendezvény méretétől és típusától függetlenül a bútorburkolatok kifogástalan, elegáns megjelenést kölcsönöznek a térnek. Ünnepélyes hangulatot és kellemes atmoszférát kölcsönöznek a belső térnek, még akkor is, ha maguk a székek és asztalok például nem azonos vonalvezetésűek vagy kialakításúak.

Üzletünkben számos kiegészítőt kínálunk, amelyek között megtalálhatja:

  • Székhuzatok,
  • Fedelek asztalokhoz és koktélasztalokhoz,
  • Szoknyák,
  • Díszítő masnik és székszalagok.

Minden tartozék sokféle változatban és méretben kapható. Ez lehetővé teszi, hogy választását sikeresen igazítsa egy adott alkalomhoz, bútorhoz vagy térelrendezéshez.

A székhuzatok többféle színben (többek között bézs, szürke, piros), az asztalterítők pedig fekete és fehér színben kaphatók. Az egységes, elegáns masnival díszített székekkel díszített terem mindig pompásan fog kinézni.

Funkcionális és praktikus bútorburkolatok

A szék- és asztalterítőknek nem csak dekoratív funkciójuk van. Ugyanakkor rendkívül praktikusak is, mivel rendben és tisztán tartják a dolgokat kisebb és nagyobb rendezvényeken.

Könnyen mosható és karbantartható, így tökéletesek még a nagy vendégforgalmú helyszíneken is. Bizonyára sokkal könnyebb több tucat huzatot kimosni, mint több tucat székkárpitot…..

A naponta vagy akár naponta kétszer is zajló rendezvények esetén a burkolatok lehetőséget nyújtanak az egész csarnok hatékony és egyszerű felfrissítésére, valamint a kiváló állapot gyors visszaállítására.

A gyűrődésálló anyag használatának köszönhetően nem igényel vasalást. Hatékonyan védik a bútorokat a szennyeződésektől, az árvíztől, a kopásoktól vagy az intenzív használatból eredő egyéb kisebb sérülésektől.

Ennek a választásnak számos további gyakorlati előnye van. Az egyik legfontosabb az alacsony költség. Egy díszítő masni vagy huzat ára sokkal alacsonyabb, mint az az összeg, amit egy új, elegáns székért kellene fizetnie.

Minőséget keres vonzó áron? Tekintse meg tartozékaink széles választékát. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja közöttük az Önnek megfelelő dekorációt.

Kifogástalan minőség és tartósság

Nagy erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy az általunk kínált cikkek megfeleljenek ügyfeleink magas elvárásainak és követelményeinek. Minden termék speciálisan kiválasztott anyagokból készül, amelyeket magas minőség, tartósság és sérülésállóság jellemez.

Sokoldalú megoldások

A dekoratív borítók számos alkalomra nagyszerű megoldást jelentenek. Nagy rendezvényeken nagy csillogást kölcsönöznek a banketttermeknek, és kiemelik azok exkluzív dekorációját.

Szállodák, éttermek, esküvői házak vagy kereskedelmi helyiségek számára is kiválóan alkalmasak. Különösen azokban, ahol rendszeresen változtatni kell a dekorációt és fel kell frissíteni. Vonzó bankett-kiegészítőink otthon is remekül használhatók ízléses dekorációként családi ünnepségek, évfordulók vagy más fontos alkalmak alkalmával.

Vonzó kedvezmények tömeges megrendelések esetén

A bankettbutorok.hu webáruházban kis- és nagykereskedelmet folytatunk. Szívesen együttműködünk szállodák, bérelhető nagytermek vagy éttermek tulajdonosaival, de egyéni vásárlókkal is. Nagykereskedelmi megrendelések esetén vonzó kedvezményeket és árengedményeket kínálunk ügyfeleinknek. Az árakat minden egyes megrendeléshez egyedileg igazítjuk.

Szeretné megtudni, hogy mekkora kedvezményt kap? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

Biztonságos és időben történő szállítás

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink ne csak az általunk kínált termékek minőségével, hanem a megrendelés teljesítési folyamatával is elégedettek legyenek.

Ezért a legtöbb termékünket a helyszínen, a raktárunkban tartjuk. Ez a rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy a megrendeléstől számított mindössze egy munkanapon belül kiszállítsuk a termékeket.

Csak megbízható és megbízható futárcégekkel dolgozunk együtt, és csomagjait a feladás előtt gondosan biztosítjuk. Ez biztosítja, hogy megrendelései gyorsan, hatékonyan és teljesen biztonságosan eljussanak Önhöz. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy tájékozódjon a nagyobb vagy különleges megrendelések lehetséges szállítási lehetőségeiről.

Székhuzatok és abroszaink ideálisak mindenki számára, akik előnyben részesítik a funkcionalitást és a megbízhatóságot. Speciálisan megtervezett, nem rojtosodó szélek és vasalást nem igénylő anyagok – mindez vonzóvá teszi termékeinket ügyfeleink számára.

Széles színválasztékot biztosítunk textíliáinkhoz, így biztosan bármely stílushoz megtalálja a megfelelőt. Felhasználóbarát anyagokkal dolgozunk, melyek könnyen tisztíthatók és tartósak.