1–12 termék, összesen 118 db

Előadás:

A legjobb székek bankett- vagy esküvői terembe, szállodába, irodába, konyhába vagy étkezőbe – csak a bankettbutorok.hu-nél!

A szék egy sokoldalú bútordarab. A puha kárpitozású tökéletes hangulatot biztosít a pihenéshez, a funkcionális, tartós és kényelmes a legjobb támaszték a munkában, az elegáns és stílusos pedig kiváló kiegészítője lesz a bankettterem berendezésének.

A jól megtervezett székek nem csak kényelmet nyújtanak. Kiemelik egy tér tulajdonságait, stílusossá és kifinomulttá téve a belső teret. Tartósak, ellenállnak a sérüléseknek, kényelmesen karbantarthatók és tárolhatók, megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is.

A bankettbutorok.hu webáruház polcain megtalálható:

  • Elegáns és mutatós bankett székek, kiválóan alkalmas esküvői termekbe, báltermekbe és szállodákba;
  • funkcionális és esztétikus konyhaszékek modern és hagyományosan berendezett belső terekhez;
  • egyszerű, kényelmes és könnyen tárolható konferenciaszékek;
  • Műanyag és fa összecsukható székek védve a padló karcolása ellen;
  • Kerti padok – ideálisak a kertbe, teraszra, erkélyre és verandára.

Bankett-, vendéglátó- és kávézóasztalok és kiegészítők széles választékával is rendelkezünk. Ezek közé tartoznak: talapzatok, keretek és lábak, székhuzatok és díszítések, valamint terítők.

Székek az esküvői terembe és a kertbe

A bankettbutorok.hu weboldalon elérhető székek között vannak kényelmes székek és fotelek beltéri használatra (bankett székek, konyhai székek, konferencia székek) és olyanok, amelyek nem félnek az alacsony hőmérséklettől, az UV-sugárzástól és a csapadéktól (összecsukható székek).

Elegáns design, tartósság, vonzó ár

A bankettbutorok.hu székei harmonikusan ötvözik az elegáns stílust, a tartósságot és a vonzó árat.

Kizárólag gondosan kiválasztott anyagokból, minden részletre kiterjedő gondossággal készültek, így a vásárlás után sok éven át megőrzik tulajdonságaikat. Konferenciák, esküvők, fogadások és családi ünnepségek során nélkülözhetetlenek, maximális kényelmet biztosítanak. Elegáns kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a tér elrendezésébe, kiemelve annak adottságait.

Kényelmes használat

A bankettbutorok.hu weboldalon kapható bankett székek, konferenciaszékek, konyhai székek, összecsukható székek és kerti székek könnyen tárolhatók és karbantarthatók. Sokan közülük, különösen a sokoldalú kialakításúak, biztosítják, hogy sokoldalúan felhasználhatók legyenek, és számos eseményen és alkalomra használhatók legyenek.

Személyre szabott megoldások

A bankettbutorok.hu weboldalon fából és poracélból készült székek széles választékát találja, különböző színekben és kivitelben.

A pazar, kényelmes, vonzó kialakítású és nagy tartósságú bankett székek nélkülözhetetlenek lesznek a különleges eseményeket – esküvőket, házassági évfordulókat, keresztelőket vagy… kerek születésnapokat – ünneplő partikhoz.

A kissé egyszerűbb konferenciaszékek lehetővé teszik a kényelmes helykihasználást. Különösen jól használhatóak olyan helyzetekben, amikor több ülőhelyet kell biztosítani a lehető legalacsonyabb költséggel.

Az összecsukható székek nagyszerű választás, ha fontos Önnek a tartósság, a sokoldalúság, a könnyű tisztíthatóság és a tárolás. Kis helyen is.