1–12 termék, összesen 35 db

Előadás:

Bankettasztalok – tökéletes minden alkalomra

A stílusos és tartós összecsukható bankettasztalok funkcionális és praktikus berendezések bankett- és esküvői termek, szállodai éttermek, konferenciatermek, valamint otthoni étkezőszobák számára.

Kínálatunkban nagy, elegáns kerek bankettasztalok és klasszikus téglalap alakú, T- vagy egyenes keretű asztalok találhatók, így könnyen az Ön igényeihez igazíthatja őket.

A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot garantálnak, az összecsukható forma pedig megkönnyíti a bankettasztalok tárolását és gyors összeszerelését, így csökkentve a terem előkészítésének idejét.

Esküvői termek alapvető felszerelése

A gazdagon terített és gyönyörűen díszített asztal a sikeres esküvői fogadás szerves része, és olyan alapelem, amely nélkül elképzelhetetlen egy lakoma.

Hosszú sorba rendezve és fehér terítővel letakarva remekül mutatnak a menyasszony és a vőlegény legfontosabb eseményén. Stabil, masszív felépítésüknek köszönhetően sikeresen ellenállnak még a legbőgősebb esküvői mulatságnak is!

Mindig jó ötlet, ha néhány asztallal több van, mint amennyire valóban szükség van. Ha szükséges, könnyen hozzá lehet őket adni ott, ahol a vendégeknek a legnagyobb szükségük lesz rájuk.

Kényelem a konferenciák alatt

Ha különböző megbeszéléseket szervez tárgyalótermekben, és gyakran változtatja az asztalok és székek elrendezését, bankett összecsukható asztalaink kiváló megoldást jelentenek.

A téglalap alakú felületek és az egyszerű, stabil keretek jól használhatóak U alakú asztaloknál, amelyek több résztvevőnek is helyet biztosítanak.

A bankettasztalok könnyen átalakíthatók iskolai helyszínné is, így a konferenciateremből oktatóterem lesz. Az asztalok egyszerű elrendezésben, egymás mellett felsorakoztatva is jól működnek.

Svéd büfé

Téglalap alakú bankettasztalaink optimális alapot biztosítanak a konferencia-étkezések, valamint a büfé formájában megvalósuló partycatering bemutatásához és elosztásához.

Téglalap, L betű vagy patkó alakban, elegáns terítővel letakarva elegánsan mutatják be a kínált finomságokat.

Ha a teremben a későbbi eseményekhez elfogy a hely, a bankettasztalok könnyen összecsukhatók és elpakolhatók. A könnyű szerkezet és az egyszerű összeszerelés racionalizálja az egész műveletet, így nemcsak helyet, hanem időt is megtakaríthat.

Kis frissítők és pazar fogadások

Akár egy több száz fős nagy bulit, akár egy meghittebb összejövetelt szervez, mindig érdemes gondoskodni a frissítőkről.

Egy stabil, széles bankettasztal alkalmas lesz a harapnivalók megterítésére. Kapcsoljon össze több asztalt, hogy az emberek egy helyen legyenek, vagy állítsa őket a terem különböző sarkaiba, így változatosságot teremtve és a vendégeket nagyobb mozgásra ösztönözve.

Középen felállíthat egy nagyobb, kerek bankettasztalt, hogy a vendégek megismerkedhessenek egymással – az úgynevezett networking nagyon fontos része a modern vállalati rendezvényeknek.

További összecsukható bankettasztal otthon

A bankettbutorok.hu üzlet bankettasztalai elsősorban éttermek, szállodák, konferenciatermek vagy báltermek számára készültek. De otthon is ugyanolyan jól működnek.

Karácsony, születésnap, évforduló vagy családi ünnepség több vendéggel? Az ilyen típusú rendezvények szervezésekor néha nehéznek bizonyul az összes vendéget elhelyezni egy olyan asztalnál, amelyet csak egy család használ naponta.

Ilyen helyzetekben érdemes egy összecsukható bankettasztalt tartania a készletében, amely pillanatok alatt kibontható, hogy több vendégnek is helyet biztosítson. Válasszon kereket, ha a nappalija széles és terített, vagy téglalap alakút, ha egyszerűen meghosszabbítja az alap étkezőasztalát.

A bankettbutorok.hu üzletben összecsukható székeket is kínálunk minden alkalomra. Ezek remekül működnek extra ülőhelyként több ember számára. Az ilyen nagyobb rendezvényekhez érdemes foltálló asztalterítőket is beszerezni…..

A bankettasztalok jellemzői és előnyei

Az üzletünkben kínált bankettasztalok kiváló minőségű anyagokból készülnek, a lapokat nagy tartósság és vízállóság jellemzi, a porszórtan bevont vázak pedig jól védettek a sérülések ellen, és jó stabilitást biztosítanak az asztaloknak.

Összecsukható bankettasztalok – kényelem és termelékenység

Egy nagy kerek bankettasztalnak nem kell sok helyet foglalnia, ha éppen nincs rá szükség. Összecsukható formájának köszönhetően könnyen leválaszthatja a lapot a vázról (szintén laposra hajtva), és az asztalokat még kis helyen is tárolhatja.

Szükség esetén gyorsan összecsukhatóak, hogy elegánsan díszített banketttermet hozzanak létre. A kerek lapok rácsos szélének köszönhetően kényelmesen, cipelés nélkül feltekerhetők, ami nagyban megkönnyíti a logisztikát.

Az üzletünkben kínált bankettasztalok a stabilitást könnyű összeszerelhetőséggel és könnyűszerkezetes kivitelezéssel ötvözik, ami nemcsak a munka kényelmét, hanem a kiszolgálás hatékonyságát is növeli. Ugyanazok az emberek egy menetben sokkal több ülőhelyet tudnak előkészíteni a vendégek számára, mint a hagyományos bankettasztalok esetében.

Kerek vagy téglalap alakú?

A bankettasztal formájának kiválasztása elsősorban a rendezvény típusától és a helyszín kapacitásától függ. A legnagyobb banketttermek esetében, amelyek kialakítása lehetővé teszi, hogy a termek tolófalakkal tetszőlegesen oszthatók és kombinálhatók legyenek, a választék igen széles.

Mind a nagy, kerek bankettasztalok, amelyek a terem teljes területén elterülnek, mind az U alakban elhelyezett téglalap alakú asztalok, középen egy szabad térrel (amely táncparkettként használható a vendégek számára, vagy egyszerűen szabadon hagyható) jól mutatnak itt.

A kerek bankettasztalok lehetővé teszik az egy asztalnál összegyűlt vendégek egyidejű pincérkiszolgálását is. Az egyszerre több pincér által felszolgált ételek miatt minden vendég egyformán fontosnak érzi magát, és senki sem marad ki.

Közepes méretű terekben jól működik, ha két sor téglalap alakú asztalt állítunk fel, és a vendégeket az asztalok két oldalán ültetjük le. A legkisebb banketttermekben, illetve azokban, ahol külön lakomaterület és külön tánctér van, a legjobb a kettéosztott U alakban elhelyezett téglalap alakú asztalok (a kiszolgálás és a vendégek mozgásának megkönnyítése érdekében megtartott terekkel).

A téglalap alakú bankettasztalok a tárgyalótermek számára is optimális megoldást jelentenek, számos tervezési lehetőséget kínálva a legkülönfélébb rendezvényekhez.

T állvány vagy egyenes állvány?

Az egyenes keretű, téglalap alakú bankettasztalok akkor működnek a legjobban, ha a vendégeket az asztallap hosszabbik szélénél ültetik le. Akkor is ez lesz az optimális választás, ha több asztalt sorba rendeznek.

A T-asztalos bankettasztalokat úgy tervezték, hogy az asztal rövidebb szélein ülők is kényelmesen és stabilan használhassák az asztallapot. Az alul található kiegészítő rögzítés stabilabban stabilizálja az asztal lábait, és keskenyebb távolságuk nem korlátozza az asztalnál ülők mozgásszabadságát.

Különböző színű munkalapok sokoldalú faárnyalatokban

Bükkfa vagy sonoma tölgy? A bankettbutorok.hu-nál bankettasztal lapokat kínálunk a bevált faárnyalatokban, amelyeket számos belső térhez könnyen hozzá lehet illeszteni.

Mind a világosabb, mind a kissé melegebb faárnyalatok jól illenek a fekete keretekhez. A kétoldalas asztallapok alulról is jól mutatnak.

Bizonyított minőség és garancia

Csak gondosan kiválasztott, bevált bútorgyártókkal dolgozunk együtt, hogy az általunk forgalmazott termékek hosszú évekig jól szolgálják Önt és jól nézzenek ki. Minden bankettasztalhoz gyártói garancia jár.

Biztosított, szállításra kész

Az összecsukható bankettasztalokat két különálló dobozba csomagoljuk (külön a tetejét és külön a keretet). Ez biztosítja, hogy jól védve legyenek a sérülésektől, a csomagok pedig könnyebbek és könnyebben szállíthatók. A bútorok túlnyomó többségét raktárainkban tartjuk, ami nagyban javítja a rendelések feldolgozását, és csökkenti a vásárlástól az áru átvételéig eltelt időt.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy különösen a nagy kerek bankettasztalok valóban szokatlan rakományt jelentenek, és biztonságos szállításuk valamivel drágább lehet, mint más termékeink esetében.