Alapzat asztallap tartó fekete kerek ARP755

18.911 Ft nettó

Cikkszám: 0755-ARP Kategória:

Készleten

Termék leírás

ALAPVETŐ TULAJDONSÁGOK:
Alapzat

Anyag: porszórt acél alsó elem
Méret: Ø500mm
Szín: fekete matt
Extra: állítható lábak
Cső

Anyag: acél
Méret: 640mm
Darabszám: 1db
Falvastagság: 1,2mm
Asztallap tartó

Anyag: préselt lemez
Vastagság: 2mm
Darabszám: 1db
Lemez mérete: 250 * 250 mm
Teljes magasság: 720mm
FONTOS

Az alapzat önálló összeszerelést igényel

(a készlet tartalmazza: alsó alapzat, 1db cső, asztallap tartó, komplett csavarok és kulcs)

Teljes termékleírás

A kerek asztallap tartó elegáns, mélyfekete színben ideális választás azok számára, akik modern, ugyanakkor klasszikus belsőépítészeti elemeket keresnek. A fekete szín kifinomultságot kölcsönöz, és könnyen illeszkedik a különböző stílusokhoz, legyenek azok minimalista, ipari vagy klasszikus berendezések. A kerek forma harmonikus megjelenést biztosít, ami finomságot és eleganciát kölcsönöz minden térnek. Az alapzat kiváló minőségű porszórt acélból készült, ami rendkívüli tartósságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást garantál. A porszórt bevonat esztétikus megjelenést ad a felületnek, miközben növeli annak karc- és kopásállóságát, ami hosszú élettartamot biztosít a terméknek.

Funkcionalitás
Az asztal alapzatot a maximális funkcionalitás érdekében tervezték:

Stabilitás: Csúszásgátló lábak biztosítják, hogy az asztal a helyén maradjon, még csúszós felületeken is.
Könnyű összeszerelés: Az intuitív útmutató és a szerelőkészlet gyors és problémamentes összeszerelést tesz lehetővé, különleges szerszámok használata nélkül.
Univerzalitás: Az alapzat kompatibilis különböző típusú asztallapokkal – üveg, fa vagy fém –, így sokoldalú megoldást kínál sokféle asztalhoz.
Rendeltetés
Az asztal alapzat ideális választás mind otthoni, mind kereskedelmi használatra:

Otthoni Belsőterek: Tökéletesen megállja a helyét a nappaliban, étkezőben, konyhában és irodában, eleganciát és stílust adva a belső térnek.
Kereskedelmi Belsőterek: Kiváló választás éttermek, kávézók, irodák és egyéb nyilvános helyek számára, ahol a design és a tartósság egyaránt fontos.
A kerek fekete asztallap tartó stílus, funkcionalitás és tartósság tökéletes kombinációja. Ideális választás mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra, eleganciájával, tartósságával és könnyű karbantarthatóságával tűnik ki. Tökéletes választás azok számára, akik stílust, minőséget és sokoldalúságot értékelnek a belsőépítészetben.