Fekete-arany négyzet alakú asztalláb talapzat ARP608

24.277 Ft nettó

Cikkszám: 0608-ARP Kategória:

Készleten

Termék leírás

Talapzat jellemzői:
• Fekete-arany színű acél
• Alapzat: 400×400 mm
• Cső: Fi60 x 660 mm
• Lemez: 250 x 250 mm
• Teljes magasság: 720 mm

Acél vastagság: 1mm

Teljes termékleírás

A négyzet alakú talapzat modern és klasszikus stílus harmonikus kombinációja. A domináns fekete szín elegáns és univerzális karaktert kölcsönöz a bútornak, míg az arany akcentusok luxust sugároznak. A négyzet alakú forma kiemeli a minimalista dizájnt, amely kiválóan illeszkedik a különböző belsőépítészeti stílusokhoz, a modern és az ipari irányzatoktól kezdve.

Az alapzat kiváló minőségű, porszórt acélból készült, ami rendkívüli tartósságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. Az arany bevonatok speciális réteggel vannak ellátva, ami nemcsak eleganciát ad, hanem gyönyörű, modern stílust is kölcsönöz a terméknek.

Az asztal alapzatot a maximális funkcionalitás érdekében tervezték:

Stabilitás: Csúszásgátló lábak biztosítják, hogy az asztal a helyén maradjon, még csúszós felületeken is. Könnyű összeszerelés: A szerelőkészlet gyors és problémamentes összeszerelést tesz lehetővé, különleges szerszámok használata nélkül. Univerzalitás: Az alapzat kompatibilis különböző típusú asztallapokkal, így sokoldalú megoldást kínál sokféle asztalhoz. Az asztal alapzat ideális választás mind otthoni, mind kereskedelmi használatra:

Otthoni Belsőterek: Tökéletesen megállja a helyét a nappaliban, étkezőben, konyhában és irodában, eleganciát és stílust adva a belső térnek. Kereskedelmi Terek: Kiváló választás éttermek, kávézók, irodák és egyéb nyilvános helyek számára, ahol a design és a tartósság egyaránt fontos. A fekete-arany négyzet alakú asztalláb talapzat stílus, funkcionalitás és tartósság tökéletes kombinációja. Ideális választás sokféle alkalmazáshoz, mind otthoni, mind kereskedelmi terekben. Az elegáns dizájn, a könnyű összeszerelés és az egyszerű karbantartás különlegessé teszi ezt a bútordarabot. Ezt a terméket választva minőséget és eleganciát kap, amely hosszú évekig örömet okoz majd.

 

4o