Akció!

Téglalap alakú kerti asztali vendéglátó bőrönd 180x76cm grafitbarna

Original price was: 27.651 Ft.Current price is: 16.913 Ft. nettó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 16.913 Ft bruttó. Cikkszám: 0220-ARP Kategória: Címkék: ,
nem elérhető

Elfogyott

Termék leírás

Szín: grafitbarna
váz: fémprofil, porszórt

8-10 személyes, bőröndbe összecsukható asztal

Kiválasztott méret: 180×76 cm

Teljes termékleírás

kerti (catering) asztal a legkényelmesebb asztal, amely gyakorlatilag bárhol könnyen tárolható, szállítható és felállítható. Sikeresen működik kültéren és beltéren egyaránt. Remek asztal a kertbe, teraszra vagy telkre, de tökéletes kiegészítő asztal beltérre is. Tökéletes például kiegészítő étkezőasztalnak, mely könnyen összecsukható és elrejthető, ha nincs rá szükség.

Ezért vendéglátó asztalnak is tökéletes – szabadtéri rendezvényeken, bankett- vagy konferenciatermekben.

Az asztal vonzó, természetes grafitbarna színű, és egy nagyon kényelmes szállítási „bőrönddé” összecsukható. A speciális mechanizmusnak köszönhetően az asztal összecsukása és széthajtása nagyon egyszerű – ezt valóban egy kézzel is megteheti. Az összecsukott asztal nagyon kevés helyet foglal el, egy ilyen bőrönd belsejében az asztal lábai és a szétnyitható mechanizmusa védett.

A könnyű acélból készült porszórt keretnek köszönhetően az asztal nagyon stabil és nagyon könnyen összeszerelhető.

A széthajtott asztallap mérete 180 x 76 cm, így tipikus, közepes méretű asztalnak megfelelő. Az asztallap nagyon jó minőségű műanyagból készült, és ellenáll az időjárás viszontagságainak. A speciális felépítésnek köszönhetően a teteje behajtható az ún egy bőrönd. Az asztal méretei és minőségi anyagai ellenére viszonylag könnyű és kézre álló – bárhová könnyedén áthelyezhetjük.