Bankett szalvéta, 50×50 fekete

398 Ft nettó

Cikkszám: 0174-ARP-C Kategória: Címke:

Készleten

Termék leírás
  • Méret: 50×50
  • Anyaga: 100% poliészter szőnyeg
  • Szín: fekete
  • Dizájn: Sima
  • Súly: 180g
Teljes termékleírás

A bankettszalvéta minden buli elválaszthatatlan eleme, legyen az kicsi vagy nagy.

Minden helyiségben többféle szalvétát találunk. Nehéz elképzelni nélkülük egy komoly bulit.
Így ügyfeleinknek hófehér elegáns szalvétákat kínálunk, amelyek minden elrendezésbe tökéletesen illeszkednek. A bankett asztalok fehér elemei kitűnő ízt és eleganciát kölcsönöznek a feleknek. Tökéletesek a magasztos találkozókhoz, valamint az alkalmi piknikekhez, ami teljesen univerzálissá teszi őket.

A bankett szalvétáink 100%-ban matt és sima poliészterből készülnek, súlyuk akár 180 g. Ennek köszönhetően nagyon kellemes tapintásúak és kellően vastagok ahhoz, hogy a vendégek ne érezzenek kényelmetlenséget. Méretük 50 x 50 cm, így a lengyel piacon is az egyik legnagyobb kapható. Vastag anyaguk megkönnyíti a használatot, és maga a vasalás nem igényel sok erőfeszítést – egyszerű és időigényes.

Bulit tervez? Esküvői fogadás? Vagy családi összejövetel? Rendelje meg a szalvétát a lehető leghamarabb, hogy alacsony árat kapjon, és biztosítsa, hogy a termék megfelelő korán megérkezzen.

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, kérjük, írjon nekünk e-mailt. Minden kérdésre dinamikusan válaszolunk.

Arra is kérjük, tekintse meg a katalógusunkban szereplő többi terméket is. Széles választékkal rendelkezünk bővítmények, valamint dekorációk mindenféle bulihoz.