Bankettszalvéta, 50 × 50, fehér

378 Ft nettó

Cikkszám: 0174-ARP Kategória: Címkék: ,

Készleten

Termék leírás

Méret: 50 × 50

Anyaga: 100% poliészter

mat fehér szín

Minta / minta: sima

Súly: 180g

Teljes termékleírás

A bankett szalvéta elválaszthatatlan eleme minden partinak – akár kicsi, akár nagy.

Minden szobában különféle típusú szalvétákat találhatunk. Nélkülük nehéz elképzelni egy komoly fogadtatást.

Tehát hófehér, elegáns szalvétákat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen elrendezéshez. Az ünnepi asztalok fehér elemei finom ízt és eleganciát adnak a feleknek. Tökéletesek magasztos találkozókhoz és alkalmi piknikekhez, ami teljesen univerzálissá teszi őket.

Bankettszalvétáink 100% matt és sima poliészterből készülnek, súlyuk 180 g. Ennek köszönhetően nagyon kellemes tapintásúak és elég vastagok ahhoz, hogy a vendégek ne érezzenek kényelmetlenséget.

Méretük 50 x 50 cm, tehát a lengyel piacon elérhető egyik legnagyobb. Vastag anyaguk megkönnyíti a felhasználást, és maga a vasalás sem igényel sok erőfeszítést – egyszerű és nem időigényes.

Bulit tervez? Esküvő? Vagy esetleg családtalálkozó? Adja le minél előbb szalvétára vonatkozó rendelését, hogy élvezhesse az alacsony árakat, és győződjön meg arról, hogy a termék elég korán érkezik. Ha bármilyen kérdése vagy kétsége van, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt.

Dinamikusan válaszolunk minden kérdésre. Meghívjuk Önt is, hogy ellenőrizze a katalógusunk többi termékét. Sokféle kiegészítővel és dekorációval rendelkezünk különféle típusú partikhoz.