Vintage konyhai szék – fehér

9.953 Ft nettó

Cikkszám: 0156-ARP Kategória: Címkék: , ,

Készleten

Termék leírás

A termék jellemzői:

a háttámla eredeti formája

szék a legjobb minőségű műanyagból

klasszikus stílus

nagyon kényelmes

fehér

2 év garancia

Teljes termékleírás

Elegáns klasszikus konyhai szék

A Vintage White szék klasszikus stílust kölcsönöz bármely helyiségnek – otthon és az étkezőben egyaránt.

A szék egyszerű és nagyon jellegzetes. A fehér Vintage szék tetszetős, hajlított stílusa gyönyörűen diverzifikál minden belső teret. Különösen alkalmas hagyományos, rusztikus, provence-i és természetesen skandináv stílusban berendezett szobákba. Remekül mutat otthoni főzéshez, valamint banketttermekben, éttermekben és kávézókban.

Modern kidolgozás, minőség és tartósság

A Vintage szék nagyon jó minőségű műanyagból – polipropilénből – készül, fehérre festve. Ennek köszönhetően a szék színe rendkívül tartós és karcálló. A háttámla és az ülés eredeti formája nagy kényelmet és tartósságot biztosít számunkra – akár 150 kg-ig. Termékünk azonban rendkívül könnyű is. A fehér fotelre 2 év garancia jár, de tapasztalatból tudjuk, hogy a vintage szék sokkal tovább bírja. A szék önszerelést igényel, de nagyon egyszerű – még intuitív.

A legjobb ajánlat konyhai székekre

A vintage székeket nagyon vonzó áron kínáljuk.

Ne várjon, rendelje meg őket most!!!

Sok más klasszikus széket kínálunk a konyhába és még sok máshoz. E klasszikus modellek széles választéka megtalálható a konyhai székek részlegében.

Van kérdésed? Írjon bátran e-mail címünkre. Szakértőink minden kérdésére válaszolnak. Segítenek kiválasztani az igényeinek megfelelő választást, javaslatot tesznek a legjobb szállítási módra, és eloszlatják a kételyeket.