Rózsaszín színű, téglalap alakú bársony terítő, 280×160 cm, Velvet.

5.838 Ft nettó

Cikkszám: 0890-ARP Kategória: Címke:
nem elérhető

Elfogyott

Termék leírás

Termékjellemzők:

Szín: Rózsaszín

Anyag: Bársony (velvet), “puha tapintású”, kb. 190-200g

Méret: 280×160 cm

Teljes termékleírás

Az rózsaszín színű, téglalap alakú bársony terítő tökéletes választás azok számára, akik különleges eleganciát és bájt szeretnének hozzáadni asztalukhoz különleges alkalmakkor. A kiváló minőségű bársonyból készült terítő finom, puha és különleges fényességgel rendelkezik, amely vonzza a vendégek figyelmét. Ez ideális választás esküvői fogadásokhoz, céges vacsorákhoz, születésnapi bulikhoz és egyéb eseményekhez. Az általunk kínált terítő kiváló minőségű, különösen puha és sima felületű bársonyból készül. Ez egy tartós és luxusanyag, amely különleges megjelenést kölcsönöz az asztalnak. A terítő mérete 280×160 cm, ami megfelelő nagyságú nagyobb asztalokhoz, eleganciát és stílust adva nekik. A terítő finom, rózsaszín árnyalatban kapható, amely romantikus és bájos hangulatot teremt. Az általunk kínált terítőt gondosan kidolgozzuk, részletekre odafigyelve, hangsúlyozva ezzel eleganciáját.

Ez a terítő tökéletes választás különféle eseményekhez, mint például esküvők, születésnapi bulik, céges vacsorák, bankettek és még sok más. Adj egy különleges hangulatot és finom bájt eseményeidnek ezzel az elegáns terítővel.

Adj egy különleges varázslatot és eleganciát asztalodnak a 280×160 cm-es rózsaszín téglalap alakú bársony terítővel. Ez teszi az asztalod a minden esemény központjává.