Akció!

Kávézó asztal, lyukacsos, loft stílusú, Fi60cm átmérőjű, természetes színű.

Original price was: 45.430 Ft.Current price is: 29.762 Ft. nettó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 29.762 Ft bruttó. Cikkszám: 0961-ARP Kategória:

Készleten

Termék leírás

CÉGEK JELLEMZŐI:

  • Átmérő: 60 cm
  • Magasság: 74 cm
  • Anyag: MDF (Közepes Sűrűségű Rostlap)
  • Szín: Natúr
  • Stílus: Modern Loft
  • Súly: 8 kg
  • Lábak: Fekete kör alakú fém talp

FONTOS Az asztal összeszerelést igényel.

Az asztal könnyen összeszerelhető elemekkel érkezik csomagolásban. Az összeszerelés egyszerű, nem igényel speciális eszközöket. Az összeszerelési útmutató mellékelve van.

Tisztítási utasítások: Az asztal felülete könnyen tisztítható, elegendő nedves ruhával enyhén mosószeres vízzel törölni. Kerülje a felületkárosító vegyszerek használatát.

Teljes termékleírás

A loft stílusú, áttört kávéasztal nemcsak praktikus bútordarab, hanem design elem is, ami ipari bájat kölcsönöz az enteriőrnek. Kiváló minőségű, természetes színű MDF-ből készült, ez az asztal lenyűgöző áttört mintázatával könnyedséget és eleganciát kölcsönöz.

Természetes színű MDF: Az MDF (Közepes Sűrűségű Rostlap) strapabíró, nedvesség- és sérülésálló anyag. A természetes szín melegséget és otthonosságot kölcsönöz az asztalnak.

Loft stílusú áttört mintázat: A jellegzetes áttört minta különleges karaktert ad ennek az asztalnak. Kiválóan passzol a loft stílusú, ipari enteriőr kialakításához.

Átmérő 60 cm: Az asztal mérete ideális a nappali központjában elhelyezéshez, mint központi elem, vagy kanapé mellett, praktikus alátétnek a kávéhoz vagy könyvekhez.

Masszív szerkezet: Az MDF stabilitást és tartósságot garantál, így az asztal évekig szolgál majd. Az új stílusú lábak – fekete színű fém talp áttört stílusban.

Könnyen tisztítható: Az asztal felülete könnyen tisztítható, elegendő nedves ruhával enyhén mosószeres vízzel törölni.

Univerzális felhasználás: A kávéasztal tökéletesen illik a nappaliba, a nappaliba, valamint dekorációs elemként is szolgálhat kávézókban vagy kisebb éttermekben.