Akció!

Kapcsok karámhoz, szegélyléchez, terítőhöz

Original price was: 681 Ft.Current price is: 398 Ft. nettó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 398 Ft bruttó. Cikkszám: 0025-ARP Kategória: Címke:

Készleten

Termék leírás

Termékjellemzők:

  • Szín: átlátszó fehér tépőzáras
  • Méret: 18-as asztallapokhoz illik 20 mm vastag
Teljes termékleírás

A finom és szinte láthatatlan szegélylécek olyan termékek, amelyekkel minden bankettteremben, esküvői teremben, étteremben és szállodában rendelkeznie kell.

A fodros szegélyléc minden buli elválaszthatatlan eleme – gyönyörűen díszíttöbbek között. további ún édes asztalok.

A klip átlátszó, erős anyaga lehetővé teszi, hogy szinte észrevehetetlen módon rögzítse a karámot az asztalhoz. Az erős tépőzár azt jelenti, hogy még egy nagy bulinál sem mozdul el, vagy – ami még rosszabb – nem szakad le a sárvédő. A klipek tökéletes megoldást jelentenek arra, hogy észrevétlenül díszítse az asztalt anélkül, hogy megsértené vagy megkarcolná a tetejét.

A kapcsok erős átlátszó műanyagból készültek, egy darab tépőzárral. Javasoljuk, hogy min. 1 klip minden 100 cm-es karámhoz vagy egyéb díszítéshez. Tökéletes a klasszikus bankettasztalok 18-20 mm-es asztallapvastagsággal. Weboldalunkon szoknyafodros, amelyhez a klipek tökéletesen illeszkednek.

A fodros rögzítés egy olyan termék, amely elég gyorsan elfogy, ezért arra biztatjuk, hogy mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék még mindig elérhető.
Az e-mailekre nagyon gyorsan válaszolunk, ezért sürgős ügyekben is érdemes hozzánk fordulni. Szívesen válaszolunk minden kérdésre, és elfogadjuk megrendelését.