Bankett esküvői szék Phoenix PP – fekete színben párnával

18.818 Ft nettó

Készleten

Termék leírás

Méretek:

  • Teljes magasság: 92 cm
  • Ülésmagasság: 46 cm
  • Lábhossz: 40 cm
  • Teljes szélesség: 42 cm
  • Háttámla magassága: 44 cm

Jellemzők:

  • Erős műanyagból készült – polipropilén
  • Szín: fekete
  • Teherbírás: 150 kg
  • Nedvesség- és UV-álló

Minden székhez anyag párna INGYENES!

Teljes termékleírás

edezze fel különleges termékünket – a Phoenix Esküvői Bankett Széket. Magas minőségű fekete műanyagból készült, ez a szék modern design-t ötvöz a funkcionalitással. Ideális esküvőkhöz, bankettekhez, fogadásokhoz és különböző eseményekhez, kényelmet és stílust biztosítva, amit vendégei biztosan értékelni fognak. Egy ingyenes fekete párnát is tartalmaz a kényelem növelése érdekében.

Modern Design
A Phoenix szék modern és elegáns design-jával kiemelkedik bármilyen eseményen. A fekete szín rafinált megjelenést kölcsönöz a széknek, ami tökéletesen harmonizál különféle dekorációkkal, a minimalistától a díszesebb stílusokig. Magas minőségű műanyagból (polipropilén) készült, rendkívül tartós és ellenálló a karcolásokkal és mechanikai sérülésekkel szemben. Az anyag időjárásálló is, lehetővé téve a beltéri és kültéri használatot, függetlenül az időjárási viszonyoktól.

Könnyű és hordozható
A Phoenix szék könnyű, így könnyen mozgatható és igazítható az események igényei szerint. Továbbá, akár 10 szék is egymásra rakható könnyű tárolás és szállítás érdekében, ami különösen fontos nagy események szervezésekor. A szék felülete könnyen tisztítható – egyszerűen törölje le nedves ruhával, hogy megőrizze esztétikus megjelenését. A műanyag anyag nem igényel további karbantartást, így hosszú távú használatra is praktikus választás.

Kivételes Szék – Gyors Szállítás és Szakmai Tanácsadás!
A Phoenix Esküvői Bankett Székünk fekete műanyagból készült, tökéletes egyensúlyt nyújtva a modern elegancia, a tartósság és a kényelem között. Masszív szerkezetével és esztétikus design-jával ez a szék tökéletes kiegészítője lesz bármelyik rangos eseménynek. Az ingyenes fekete párnázás hangsúlyozza a részletek iránti figyelmet és fokozza a felhasználói kényelmet, így ez a szék kivételes választás minden ünnepséghez.

Vásárolja meg most Phoenix Esküvői Bankett Székünket, és tapasztalja meg kivételes minőségét és eleganciáját!